nieuws

NBVA biedt tussenpersoon bouwpakket voor website

Archief

Samen met Denk Internet Services heeft de NBVA een Internet-communicatieconcept voor zijn leden ontwikkeld onder de naam Webformule.

De doelstelling is dat NBVA-leden zonder kennis van de techniek een goede website kunnen bouwen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal keuzemogelijkheden ten aanzien van lay-out aan te bieden, zoals pagina-indelingen, achtergronden, buttons en afbeeldingen.
Daarnaast wordt voorzien in interactiviteit door bijvoorbeeld het plaatsen van een inboedelwaardemeter, het downloaden van schadeformulieren en invulformulieren.
De Webformule bestaat verder uit de volgende onderdelen: opname eigen logo en foto’s; nieuws, hosting van de site, (technisch) onderhoud, statistieken over het gebruik van de website, onbeperkt aantal mailinglists, workshop over de inzet van Internet en een opleiding voor het gebruik van de eigen website.
Kosten
Deelnemers in de Webformule kunnen kiezen uit een basissite en een plussite. De eenmalige startkosten bedragen voor de basissite f 1.500 en voor de plussite f 1.700. Voor f 1.500 kan men op beide sites een jaarabonnement nemen. Voor diverse andere opties op de plussite moeten bedragen betaald worden van f 50 tot f 100. Sommige onderdelen, zoals een routebeschrijving zijn gratis.
Als een NBVA-lid al een eigen site heeft kan hij zich wel abonneren op de nieuwsmodules. Deze worden maandelijks geactualiseerd en zijn inclusief e-mailings. Voor iedere afzonderlijke nieuwsmodule (particulieren of bedrijven) betaalt de tussenpersoon f 400. Neemt hij beide af dan bedragen de kosten f 750.
Via de website www.webformule.nl kunnen NBVA-leden zien wat er allemaal mogelijk is. Direct bestellen via deze site kan ook.

Reageer op dit artikel