nieuws

Nauwere samenwerking SVV en noordelijke assurantie-opleiding

Archief

De SVV en Combinatie Assurantie Vakopleiding (CAV) gaan nauwer samenwerken. De CAV verzorgt de opleidingen voor de drie noordelijke assurantieclubs: de Drentse, de Friese en de Noordelijke.

Vanaf 1 april werkt de Stichting Vakontwikkeling Verzekeringsbedrijf veel hechter samen met de CAV. Daarvoor is een aparte Stichting CAV opgericht, naar het model van de SAC en de Sava.
De SCAV gaat het mondelinge assurantie-onderwijs (en aanverwant onderwijs) verzorgen voor de Drentse, Friese en Noordelijke Assurantieclub. Het nieuwe SCAV-kantoor wordt gevestigd aan de Trompsingel 11 in Groningen. Directeur is Jaap Hansen.
Stageplaatsen
De Drentse Assurantie Club heeft in de Gemeenschappelijke Opleidingen Activiteit (GOA) een aanvulling op de SCAV. De GOA zet zich in – in samenwerking met verzekeraars, het intermediair, de federatie en vakbonden – voor werkgelegenheid, bijscholing en omscholing. GOA werft onder andere stageplaatsen.

Reageer op dit artikel