nieuws

Nationale-Nederlanden vernieuwt website

Archief

Nationale-Nederlanden (NN) heeft zijn website vernieuwd. Nieuw is onder andere dat de bezoeker een persoonlijke map kan aanmaken waarin hij zijn interesse kan aangeven voor producten en diensten van NN en waarin hij berekeningen kan opslaan.

In deze persoonlijke map, die beveiligd is door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord, ontvangt de bezoeker op basis van ingevulde gegevens algemene informatie, maar ook gepersonaliseerde informatie.
Wie een financieel product aanvraagt, wordt automatisch verwezen naar intermediairs met een website en e-mailadres. Er is ook een aparte zoekfunctie om tussenpersonen te vinden.
De site is onderverdeeld in particuliere en zakelijke producten. Verder wordt over een aantal thema’s, zoals pensioen, wonen en startende ondernemers, extra informatie verschaft.

Reageer op dit artikel