nieuws

Nationale Hypotheek Databank onder Windows

Archief

De ongeveer achthonderd gebruikers van de Nationale Hypotheek Databank (NHD) van EfDéCé Software ontvangen binnenkort een gratis update naar de Windows-versie van deze databank.

De NHD houdt het intermediair elektronisch op de hoogte van de actuele hypotheekrentetarieven, verstrekkingsnormen, hypotheekvoorwaarden, onroerende zaakbelasting en nieuwsfeiten rondom hypotheken. De databank bevat meer dan 19.000 (raam)tarieven van alle gangbare hypotheekvormen die gevoerd worden door negentig geldverstrekkers en hun arrangementspartners. Daarnaast bevat de databank vierhonderd overzichten van door geldverstrekkers gehanteerde hypotheekvoorwaarden.
Het softwarebedrijf maakt dit jaar gefaseerd de overstap van Dos naar Windows.

Reageer op dit artikel