nieuws

National Academic garandeert 20% lagere premie

Archief

Lezers van het blad Wegwijs kunnen tot 1 augustus bij volmachtbedrijf National Academic (Dordrecht) een schadeverzekering sluiten die gegarandeerd 20% goedkoper is dan hun lopende schadeverzekeringen. Het blad richt zich, net als National Academic, op hbo’ers en academici. De 321.000 lezers kunnen zich aanmelden door een antwoordkaart in te sturen. De collectieve korting geldt voor auto-, woonhuis-, inboedel- aansprakelijkheids- en reispolissen. 

Lezers van Wegwijs die al een ziektekostenpolis hebben bij National Academic, krijgen tot 1 november de tijd om van de korting gebruik te maken. Loopt de huidige verzekering nog enkele jaren door, dan kan de korting ‘gereserveerd’ worden. De inboedel is verzekerd tot € 125.000; de opstaldekking is standaard € 600.000. National Academic telt 80.000 lopende polissen en 71.000 verzekerden in het onderwijs. De risico’s worden ondergebracht in een pool  van Avéro Achmea, Reaal en Europeesche. Het volmachtbedrijf hoopt binnenkort een vergunning te krijgen om zelf een risicodrager op te richten, die ook via het intermediair gaat werken.
 

Reageer op dit artikel