nieuws

Nassau actief op de Franse markt

Archief

Nassau Verzekeringen (Bloemers Nassau Groep) heeft begin dit jaar een vestiging in Parijs geopend.

Via een geselecteerde groep tussenpersonen worden in eerste instantie polissen op het gebied van bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheid (BCA) en product recall aangeboden. Dit soort verzekeringen wordt in Frankrijk nog relatief weinig gesloten en heeft volgens Nassau een bijzonder hoog groeipotentieel.
De Franse markt voor BCA-polissen is minder ontwikkeld dan in andere Europese landen. Nog geen 5% van de Franse doelgroep heeft een dergelijke polis, tegen 20% in Duitsland en 50% in Nederland. Op het gebied van crisismanagementverzekeringen, waar recall onder valt, tonen de statistieken slechts een kleine vijfhonderd lopende polissen in heel Frankrijk.
De vestiging in Frankrijk wordt aangestuurd door Anthony Fienberg, die afkomstig is van Chubb in Parijs., 58 rue de Châteaudun.

Reageer op dit artikel