nieuws

Najaarsactie Fortis ASR rond verzuimcombinatie

Archief

Fortis ASR is een najaarsactie gestart rond zijn zogeheten Verzuimcombinatie, bestaande uit de Ziekengeldverzekering, de Servicemodule arbo-zorg en de WGA-eigenrisicoverzekering.

Bij een combinatie van deze producten kan de werkgever bij Fortis profiteren van diverse premiekortingen. Zo ontvangen werkgevers met een per 31 december aflopende Fortis ASR Ziekengeldverzekering bij verlenging van de verzekering met drie jaar, 15% premiekorting op de huidige premie met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2006. Verder geldt bij het bijsluiten van de Servicemodule arbo-zorg nog eens 10% extra korting (ingaande 1 januari 2007) op de premie van de Ziekengeldverzekering. Deze kortingen gelden boven op de bonus-malusregeling.
Nieuwe klanten profiteren bij het overstappen naar een Ziekengeldverzekering van Fortis ASR – met een contractduur van drie jaar – van 10% korting door het bijsluiten van de Servicemodule arbo-zorg.
Eigenrisicodragen
Per 1 januari kunnen werkgevers eigenrisicodrager worden voor de WGA. Fortis ASR heeft – “vanwege diverse politieke ontwikkelingen” – het aanbod aan bedrijven die eigenrisicodrager willen worden nog niet vastgesteld. Wel heeft de verzekeraar, om het intermediair te ondersteunen in de adviesgesprekken over dit onderwerp, het ‘Dossier Eigenrisicodragen en de WIA’ uitgebracht.

Reageer op dit artikel