nieuws

Naast A Sure Talent nu A Sure Pro

Archief

Het detacheringsbureau A Sure Talent, dat zich richt op hbo’ers met nul tot twee jaar ervaring, heeft nu een zusterbedrijf dat zich richt op de detachering van hbo’ers met drie tot zes jaar ervaring: A Sure Pro.

A Sure Pro detacheert genoemde ‘professionals’ naar managementfuncties als productmanager, teamleider, projectmanager en accountmanager. Wil men voor detachering in aanmerking komen, dan moet de hbo-er niet alleen een beschikken over een aantal jaren werkervaring binnen het bank- en verzekeringswezen maar ook over diverse vakdiploma’s. Het trainingsprogramma wat men doorloopt, is gericht op het vergroten van vaardigheden en inzicht.
De dagelijkse leiding van dit nieuwe detacheringsbureau is in handen van Marco Hoekstra (30). Hij was operationeel manager bij A Sure Talent.
A Sure Pro moet gezien worden als een aanvulling op de dienstverlening die A Sure Talent inmiddels twee jaar verricht. Dit bureau richt zich met name op jonge hbo-ers, die geen ervaring in het bank- en verzekeringswezen hoeven te hebben. Zij komen vooral in front- en backoffice functies terecht, zoals acceptant, commercieel medewerker en adviseur. Zij moeten wel een assurantie B-opleiding volgen. Daarna kunnen ze een eigen opleidingstraject samenstellen.
A Sure Talent heeft momenteel 45 gedetacheerden aan het werk.

Reageer op dit artikel