nieuws

Muntjewerf: kosteloos voor letselslachtoffers

Archief

Register-expert Henk Muntjewerf (38) is het nieuwe jaar met een nieuwe onderneming begonnen: Jurilex Letselschade in DeMeern.

Het bureau werkt alleen voor slachtoffers en doet dit “gegarandeerd kosteloos”. Die garantie geldt ook als er nog strijd is over de schuldvraag of als er sprake is van gedeeltelijke schuld. Het bureau onderzoekt dan kosteloos de juridische kansen om de schade te verhalen en beoordeelt of de omvang van de verwachte schade het doorzetten van de claim rechtvaardigt.
Muntjewerf heeft ruime ervaring in de letselschadebranche, zowel aan de zijde van verzekeraars als aan de zijde van slachtoffers. Hij werkte onder meer bij Rasenberg en was in 2001 een van de oprichters van GRM Expertise in Roosendaal. Zijn website is www.jurilex.nl.

Reageer op dit artikel