nieuws

Mr. D.A. Mokken hoofd Schade bij Elvia Reis

Archief

Na ruim tien jaar in de intermediairsfeer actief te zijn geweest, is mr

D.A. Mokken (35) onlangs bij Elvia Reisverzekeringen in dienst getreden als hoofd Schade. Donald Mokken begon op 1 november 1981 als aankomend variaschadecorrespondent bij de Hollandsche Verzekering Sociëteit van 1808 (nu Sun Alliance). In 1985 stapte hij over naar de wereld van het intermediair en wel naar Polak, Roodhart Uylings (PRU) in Amstelveen, waar hij als schadecorrespondent binnenkwam. “Inmiddels was ik begonnen met de avondstudie Nederlands Recht, met als specifieke richting management voor juristen.” Dat laatste kon hij bij PRU in praktijk brengen, want daar werd Mokken in 1989 benoemd tot hoofd van de schade-afdeling. In de loop der jaren volgden diverse promoties, tot en met het niveau van directeur binnendienst per 1 januari 1994. Na gedurende ruim tien jaar meegegroeid te zijn met PRU, diende zich de prikkel ‘tijd voor verandering’ aan. “Ik begon om me heen te kijken en liep toen tegen Elvia Reis aan. Ik ben dus qua werksfeer weer veranderd van tussenpersoon naar verzekeraar, en voor mij is de reiswereld een nieuwe dimensie. Het is goed voor je persoonlijk ontwikkeling om af en toe eens te veranderen”, aldus Mokken, die na een korte pauze ook weer de studiedraad heeft opgepakt en al een heel eind op streek is in het verwerven van het A-diploma.

Reageer op dit artikel