nieuws

Movir breidt zijn aov-campagne uit

Archief

Movir heeft zijn advertentiecampagne uitgebreid met nieuwe uitingen. De nieuwe advertenties van de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar richten zich onder meer op mediators en makelaars.

Met kopteksten als “Dit gaat over een begripvolle mediator” en “Dit gaat over een uitgekiende makelaar”, wil Movir naamsbekendheid onder deze beroepsgroepen creëren. Daarnaast is er aandacht voor de modulaire Loondienst-Aov van Movir. “Dit modulaire pakket stelt het intermediair in staat maatwerk te leveren voor vrijberoepsbeoefenaars in loondienst”, aldus de verzekeraar.
De nieuwe advertenties worden de komende maanden geplaatst in doelgroepgerichte vakbladen en assurantietitels. Movir startte begin 2005 met de huidige reclamecampagne die gebruikmaakt van opvallende tekstvlakken met herkenbare kopteksten.

Reageer op dit artikel