nieuws

Mourits voorzitter Sivi

Archief

Niels Mourits, directeur van de NVA, is de nieuwe voorzitter van het standaardisatie-instituut Sivi.

Mourits is de opvolger van Age Miedema, die recentelijk overstapte van Nationale-Nederlanden naar een bancaire functie binnen ING.
“Ketenintegratie is een onderwerp in het hart van het snel veranderende landschap van de intermediaire financiële dienstverlening. Het ontwikkelen, beheren en uitdragen van breed gedragen standaarden en met name het actief bevorderen van het gebruik hiervan is de centrale Sivi-missie voor de komende jaren. Dat is iets waar ik me, tezamen met het gehele bestuur, voor zal inzetten. De industrie moet dit als geheel dragen, maar wij kunnen in ieder geval het vliegwiel in gang zetten”, aldus Mourits.
Sivi-congres
Het jaarlijkse congres van het standaardisatie-instituut zal dit jaar op 19 oktober gehouden worden in het NBC te Nieuwegein. Eind mei worden thema, agenda en sprekers bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel