nieuws

Mount Everest start voor vierde keer met ‘Letselschadebehandelaar’

Archief

Onder de paraplu van de Rijksuniversiteit Groningen wordt medio mei voor de vierde keer gestart met het opleidingstraject ‘Letselschadebehandelaar’.

Deze opleiding wordt verzorgd door het aan genoemde universiteit verbonden instituut Mount Everest. Aan de ene kant werft Mount Everest opdrachtgevende bedrijven die behoefte hebben aan een ‘kwalitatieve instroom’ van letselschadebehandelaars en aan de andere kant worden deelnemers gezocht.
De opleiding is bedoeld voor afgestudeerde hbo’ers en academici en ook voor werknemers in de verzekeringsbranche die een overstap willen maken.
Combinatie werk/studie
De opleiding duurt in totaal negen maanden en kent twee onderscheiden periode. Eerst is er een intensieve basisopleiding van drie maanden, in welke periode de deelnemer al voor 50% bij de opdrachtgever werkt. Daarna volgt een praktijkperiode van een half jaar, die een aantal zogeheten ‘terugkomdagen’ telt. Voor meer informatie: Frank Seine tel. 050-316.21.21, e-mail: seine@aog.nl

Reageer op dit artikel