nieuws

Morriën adviseert Nuts

Archief

H

J. Morriën (61), die gedurende dertig jaar bij Nationale-Nederlanden een veelheid aan functies heeft vervuld en nu directeur is van het assurantiekantoor van de Amsterdamse zorgverzekeraar ZAO, wordt per 1 juni commercieel adviseur bij Nuts. “Ik zal mijn aandacht vooral moeten richten op de gevolmachtigden”, aldus Morriën, die twee dagen per week aan Nuts zal besteden. Met zijn expertise van de intermediairmarkt vormt hij ook een prima klankbord voor Nuts-bestuursvoorzitter drs R. Hinse, die de portefeuille Marketing en Verkoop waarneemt. Morriën: “Waarschijnlijk doe ik dit tot het eind van het jaar. De termijn is ook afhankelijk van de vervulling van de vacature”. Na tien jaar te hebben gewerkt op handelskantoren, begon Morriën begon in 1963 als inspecteur voor het rayon Haarlem bij Fatum (De Nederlanden van 1845). Hij was bij NN-rayondirecteur in diverse regio’s, laatstelijk bij NN Zorg (1993) waar hij de samenwerking van NN met de Meandergroep begeleidde. Sinds oktober 1993 is hij directeur van de ZAO Verzekerwinkel in Amsterdam. Morriën is een fervent golfer en is commercieel directeur van Inter-Golf Assurantiën in Amsterdam, een kantoor dat zich heeft toegelegd op golfuitrustingsverzekeringen.

Reageer op dit artikel