nieuws

Moret neemt actuarieel uitzendbureau Domenica over

Archief

Het uitzendbureau voor actuarissen en interimmanagers Domenica in Culemborg is volledig overgenomen door accountantsconcern Moret Ernst & Young in Rotterdam.

Domenica was tot begin 1996 eigendom van actuarieel adviesbureau Hammer. Sindsdien is het uitzendbureau (dertig medewerkers) zelfstandig actief onder leiding van de directeuren Hans Zondag en Peter Klos. Met name op het gebied van managementondersteuning en actuariële ondersteuning op basis van detachering zegt Domenica een marktleidende rol te vervullen.
De Actuariële Adviesgroep (dertig medewerkers) van Moret houdt zich bezig met de actuariële advisering van bedrijven op het gebied van verzekeringen, pensioenen, arbeidsvoorwaarden en beleggingen.
Gelijkwaardig
Hoewel officieel wordt gesproken van een samenwerking is Domenica feitelijk overgenomen door Moret. “Het belang van Moret in Domenica is 100%”, erkent Zondag.
Dat toch van een samenwerking wordt gesproken, komt omdat zowel Domenica als de Actuariële Adviesgroep van Moret gelijkwaardig zijn en gescheiden blijven opereren. “Domenica vormt een aparte business-unit onder eigen naam en eigen directie”, aldus Zondag.
Volgens hem vullen beide bedrijven elkaar goed aan. “Op deze manier komen wij tegemoet aan de groeiende behoefte aan verbreding van ons dienstenpakket. Zowel kwantitatief als kwalitatief leidt de samenwerking tot een versterking van beide ondernemingen en kan daardoor een versnelde groei worden gerealiseerd.”

Reageer op dit artikel