nieuws

Monuta: vijfduizend polissen via internet

Archief

Monuta heeft vorig jaar zo’n vijfduizend natura-uitvaartverzekeringen verkocht via internetsites van tussenpersonen

De internetverkoop via Monuta InSite omvat daarmee ruim 5% van de intermediaire productie. Die steeg vorig jaar tot € 250 (217) mln verzekerd kapitaal. De totale productie van Monuta was € 427 (391) mln. Een kwart daarvan komt van de eigen loondienstadviseurs, 5% van zorgverzekeraars en 10% uit indexering van lopende polissen.

Reageer op dit artikel