nieuws

Monuta en De Amersfoortse sluiten aan bij Meeting Point

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta en inkomensverzekeraar De Amersfoortse hebben zich aangesloten bij het transactieplatform Meeting Point.

Door de aansluiting krijgt het intermediair waarmee Monuta samenwerkt de mogelijkheid tot het online maken en aanvragen van offertes en het inzien van polisinformatie. De tussenpersonen moeten dan wel in het bezit zijn van een digitaal paspoort. Ook krijgt de tussenpersoon toegang tot producten van andere verzekeraars die zijn aangesloten op Meeting Point.
Vooralsnog is de aansluiting beperkt tot specifieke uitvaartproducten, zoals de kapitaalverzekering en de natura-uitvaartverzekering. De uitvaartverzekeraar is in gesprek met Meeting Point over de planning van de implementatie. De aansluiting wordt in de loop van 2006 verwacht.
De Amersfoortse
De Amsersfoortse biedt haar individuele ziektekostenverzekering aan via Meeting Point. “Het past binnen ons beleid om het intermediair op een transparante, overzichtelijke en snelle wijze zicht te geven op onze producten en diensten. Door de samenwerking spelen we in op de mogelijkheden die de technologische vooruitgang biedt. Voor ons is het een voordeel dat wij via diverse kanalen makkelijker bereikbaar zijn en voor het intermediair is het een snel alternatief in deze toch al hectische tijd”, aldus Peter Scholten, commercieel directeur van De Amersfoortse.

Reageer op dit artikel