nieuws

Monuta-dochter verkoopt op Internet

Archief

De Universele in Hoensbroek, dochter van Monuta, gaat volgende maand uitvaartverzekeringen direct verkopen via Internet.

Op www.universele.nl is momenteel alleen nog informatie over de Limburgse uitvaartverzekeraar en -verzorger te vinden. Vanaf half juli echter is het rechtstreeks sluiten van verzekeringspolissen mogelijk.
De Universele – thans 16.000 verzekerden rijk – zal zowel natura-uitvaartpolissen als kapitaalverzekeringen aanbieden. Via toelichtende illustraties over bijvoorbeeld bloemen en kisten moet de consument zelf zijn uitvaart kunnen samenstellen, waaruit vanzelf een te verzekeren bedrag rolt.
De site is ontworpen door moederbedrijf Monuta. Monuta, die zijn verzekeringen nu verkoopt via tussenpersonen en loondienstagenten, zegt zelf geen verzekeringen via Internet te willen verkopen.

Reageer op dit artikel