nieuws

Monuta claimt telefoon- nummer 0800-Uitvaart

Archief

Uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta heeft het telefoonnummer 0800-Uitvaart geclaimd bij KPN.

Het nummer behoort bij één van de jongste diensten van het telecombedrijf: naambellen. Door de nummers in te toetsen die corresponderen met de letters van het betreffende woord, wordt het beoogde nummer gebeld. In het geval van Monuta is het nummer 0800-84882278; de letters U-T-V zijn te vinden onder de 8, de I onder de 4, de A onder de 2 en de R onder de 7.
Na het intoetsen van het naamnummer 0800-Uitvaart krijgen mensen contact met Monuta. Ze kunnen informatie opvragen over uitvaartverzorging en uitvaartverzekering. Het melden van een overlijden is eveneens mogelijk.
De KPN-campagne voor ‘NaamBellen’ is vorige week van start gegaan, via paginagrote dagbladadvertenties en een magazine, dat verspreid is onder 5,8 miljoen huishoudens. In november zal Monuta zelf een advertentie plaatsen in dagbladen, om extra aandacht te vragen voor 0800-Uitvaart.
Naast Monuta behoort verzekeraar Ohra tot de elf bedrijven die als eerste met het naambellen werken. De Arnhemse direct-writer is te bereiken via 0800-Belohra (oftewel 0800-2356472). In een eerder stadium gaf Carglass al via radiocommecials ruchtbaarheid aan het naamnummer 0800-Carglass.

Reageer op dit artikel