nieuws

‘Monster-koopsomactie’ bij jarig Royal & SunAlliance

Archief

Om het tienjarig bestaan in ons land luister bij te zetten, is Royal & SunAlliance een ‘Monster-koopsomactie’ begonnen voor intermediair en consument.

Kopers van een uitgestelde lijfrente of direct ingaande lijfrente kunnen van Royal & SunAlliance (RSA) dit najaar – tot 31 december 2000 – extra hoge eindkapitalen verwachten. Uiteraard zijn de uitkomsten van de universal-lifepolissen mede afhankelijk van de rendementen van de zeventien fondsen waarin de premies belegd kunnen worden, maar de verzekeraar heeft zijn eigen kosten in elk geval zo laag mogelijk gezet. “We hanteren alleen nog een marge voor de provisie van het intermediair”, aldus algemeen directeur Ab van Pelt. “De eigen RSA-marges zijn er allemaal uitgehaald.”
Maar een commercieel verzekeraar wil toch ook geld verdienen? “We willen het jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en tussenpersonen laten zien dat Royal & SunAlliance zich op z’n tijd ook op marketinggebied behoorlijk kan roeren”, aldus Van Pelt. www.monsteractie
Voor het intermediair heeft RSA een wedstrijd uitgedacht. De tien tussenpersonen met het hoogste totaalbedrag aan koopsomstortingen (zowel voor uitgestelde als voor direct ingaande lijfrenten) worden beloond met prijzen. De ‘monsterprijs’ is een vijfdaagde reis door Schotland voor twee personen, waarbij vervoer plaatsvindt in een luxe trein. Andere prijzen hebben onder meer met Schotse eet- en drinkgewoonten te maken.
Op de speciale internetsite www.monsteractie.nl kunnen de 1.500 deelnemende assurantiekantoren de tussenstand van de RSA-wedstrijd dagelijks volgen. RSA laat de namen van de eerste 25 kantoren zien. Op de gesloten verzekeringen geeft RSA de reguliere provisievergoeding: 1,5% voor direct ingaande lijfrenten en 7% (met een maximum) voor uitgestelde lijfrenten. “De extra beloning zit ‘m in de prijzen”, aldus Van Pelt.

Reageer op dit artikel