nieuws

MoneyEyes verkoopt nu ook Rabo-hypotheek

Archief

MoneyEyes verkoopt sinds vorige week ook hypotheken van de Rabobank. De financiële megastore is verder in gesprek met buitenlandse hypotheekverstrekkers.

Rabobank was de enige grote hypotheekverstrekker waarvan nog geen producten werden verkocht. Paul van der Meijs van MoneyEyes: “Rabobank is op centraal niveau niet de partij die het meest enthousiast is over samenwerken met het intermediair.”
Na de zomer verwacht Van der Meijs ook in zee te gaan met buitenlandse aanbieders. “Uiteraard moet een nieuwe partij wel iets toevoegen. Het voordeel voor de klant zal hem met name zitten in de prijs.” Echt schokkend goedkoper zal zo’n ‘buitenlandse’ hypotheek niet zijn. “De prijzen in Nederland zijn al niet onaanzienlijk en de verschillen in rente zijn vaak niet meer dan een tiende procent. We leven binnenkort in Euroland, dus de verschillen zullen alleen maar kleiner worden”, aldus Van der Meijs.

Reageer op dit artikel