nieuws

Moneta

Archief

Moneta

Moneta Adviesgroep (IJmuiden) is uitgebreid met het Velsense kantoor van Ron Voorbach, master in financiële planning. Moneta wordt gerund door Jos en Elly van der Klei.
T- en U-rendement
Het U-rendement, maatstaf voor rentestandkorting en overrentedeling bij levensverzekeringen, zakt in oktober tot 3,93%, tegen exact 4% in september. Het vergelijkbare, maar oudere T-rendement daalt éénhonderdste tot 3,89%.
Zwitserleven
Zwitserleven heeft de ‘relatiekorting’ voor expirerend lijfrentekapitaal van eigen polishouders verhoogd. Klanten die hun kapitaal bij Zwitserleven omzetten in een direct ingaande lijfrente krijgen tot 5% korting.
Naberman
Naberman Adviesgroep is vanuit Almelo verhuisd naar ‘s-Heerenberg. Het nieuwe kantooradres is: De Immerhorst 5a, 7041 KE, tel. 0314-66.86.65. Het kantoor, actief in makelaardij onroerend goed, verzekeringen en hypotheken, heeft een eigen website: www.naberman-adviesgroep.nl.

Reageer op dit artikel