nieuws

Möller Autoschade winnaar Rotterdamse ondernemersprijs

Archief

Möller Autoschade in Rotterdam is uitgeroepen tot winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs. Het schadebedrijf won de prijs wegens ‘uitdagend ondernemerschap’.

Volgens de onafhankelijke jury van de jaarlijks terugkerende ondernemersprijs biedt Möller Autoschade, eigendom van het echtpaar Maghelina en Alfred Möller, een totaal servicepakket van schadereparatie tot en met het rechtstreeks regelen van alle bijbehorende administratieve zaken met de betrokken verzekeraars. De kwaliteit van de reparaties en de dienstverlening aan de klant is volgens het juryrapport optimaal.
Binnenkort zal het herstelbedrijf bovendien een online verbinding met verzekeraars krijgen, waardoor er direct informatie opgevraagd kan worden over de autoverzekering van de klanten. “Dan hoeven we geen telefonisch contact meer te hebben met de maatschappijen over bijvoorbeeld de voorwaarden of om te controleren of de klant zijn premie wel betaald heeft”, aldus Maghelina Möller, die nog niet wil zeggen met welke verzekeraars en op welke manier deze directe verbinding gelegd zal worden.
De ondernemersprijs Rotterdam (f 20.000) werd onlangs aan het echtpaar Möller uitgereikt door Annemarie Jorritsma, minister van Economische Zaken.

Reageer op dit artikel