nieuws

Mobiel kantoor Salland

Archief

Salland gaat sinds deze week regelmatig met een mobiel kantoor naar twintig gemeenten in de regio.

Het mobiele kantoor van zorgverzekeraar Salland (Deventer) komt wekelijks of tweewekelijks in twintig gemeenten in de regio. Met deze service vervalt het wekelijkse spreekuur in zeven gemeenten. De zorgwinkel op de Brink in Deventer blijft wel geopend.
Het ‘rijdende kantoor’ is voor zorgverzekeraars (ziekenfondsen) geen nouveauté, al heeft Salland er nooit een gehad. De bussen gingen in het verleden uitsluitend naar woonwijken. Sinds ziekenfondsen zich ook op collectief gebied begeven, is een andere toepassing mogelijk. “We zijn van plan de bus ook in te zetten voor het bezoeken van verzekerde werkgevers bij bedrijven”, zegt PR-medewerker Geert-Jan Cath.

Reageer op dit artikel