nieuws

MNF blaast Albank nieuw leven in

Archief

MNF Bank, onderdeel van ABN Amro, gaat haar ‘slapende’ dochter Albank in januari nieuw leven inblazen. Albank richt zich vooral op de grote hypotheekketens, zuster MNF Hypotheken op de verzekeraars.

“We gaan van start met het Financieel Diensten Centrum (FDC). Met de andere ketens lopen nog gesprekken”, aldus MNF-marketing-manager Rinus van der Spoel. De hypotheekverstrekker gaat begin volgend jaar op volle kracht draaien. “We zitten nu nog in de pilot-fase. Het probleem is natuurlijk dat we eerst op de centrale adviesprogramma’s moeten zitten, willen de ketens met ons in zee gaan. Daar werken we nu hard aan.”
AA Interfinance
MNF Bank (tachtig medewerkers) presenteert zich na een reorganisatie als een koepelorganisatie voor hypotheken en consumptief krediet. Albank en MNF Hypotheken – de voortzetting van de MeesPierson-portefeuille – vertegenwoordigen de hypothekenpoot. De labels voor consumentenkrediet zijn: MNF Consumentenkrediet, De IJssel (ex-IDM) en Eurofintus (ex-Finata). MNF Bank valt binnen ABN Amro onder de holding AA Interfinance, waar ook IDM, Finata en Interbank toe behoren.

Reageer op dit artikel