nieuws

Mn Services verzelfstandigd

Archief

Pensioenuitvoerder Mn Services is verzelfstandigd van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Metaal en Technische Bedrijfstakken (BPMT).

Het bedrijfstakpensioenfonds blijft wel de aandeelhouder van Mn Services, maar beide bedrijven krijgen aparte besturen. Carel van Eykelenburg (49) en Ruud Hagendijk (48) vormen de nieuwe raad van bestuur van Mn Services; de directie wordt gevormd door Eduard Ooms (38), Hans Rademaker (39) en Ineke van Oldeniel (42).
Mn Services is van een stichting omgevormd tot een naamloze vennootschap. Het bedrijf voert nu de pensioenregeling uit voor 370.000 werknemers in de metaal en technische bedrijfstakken, die werkzaam zijn bij 37.000 werkgevers. Het fondsvermogen is f 40 miljard. Mn Services wil in de toekomst ook pensioenregelingen voor derden gaan uitvoeren.

Reageer op dit artikel