nieuws

Mitsubishi zet actie met gratis polis voort

Archief

Mitsubishi Nederland heeft besloten om haar actie met gratis autoverzekeringen wegens succes te verlengen tot eind mei. Ook word er gedacht aan uitbreiding van het verzekeringsaanbod naar andere modellen dan alleen de Carisma.

De actie met een gratis jaarpremie voor een autoverzekering bij de aanschaf van een Mitsubishi Carisma is volgens de importeur zeer succesvol. “We hebben op basis van de actie in relatief korte tijd ruim duizend wagens verkocht en daar zijn we erg tevreden over. Ook de dealers zijn razend enthousiast en hebben ons gevraagd toch vooral door te gaan met het aanbod”, aldus Boudewijn Finson van Mitsubishi Nederland.
Het succes met de gratis autoverzekering zal volgens hem waarschijnlijk een vervolg krijgen: “Wij overwegen momenteel het verzekeringsaanbod ook bij de andere modellen te gaan aanbieden”.

Reageer op dit artikel