nieuws

Miljoenenverlies voor Kamerbeek

Archief

De begin dit jaar met Meeùs gefuseerde assurantie en o/g-groep Kamerbeek, eigendom van Aegon, heeft in 1999 een miljoenenverlies geleden.

Nar verluidt bedraagt het verlies van de fusiepartner zo’n f 12 mln. Directievoorzitter Oscar Smit van Kamerbeek bevestigt een ‘aanzienlijk verlies’, maar kan nog geen bedrag noemen: “We zijn nog niet klaar met onze jaarrekening. Die is wat vertraagd als gevolg van de werkzaamheden rond de fusie”.
Met name de activiteiten op het gebied van vastgoedbeheer zijn volgens Smit verlieslatend. “Inmiddels hebben we flink gereorganiseerd, zodat het resultaat er in de eerste helft van 2000 alweer goed uitziet. Om diezelfde reden hebben we eveneens het aantal deelnemers van het directieteam terugeschroefd”, aldus Smit.

Reageer op dit artikel