nieuws

Miljoenenclaim tegen SRK

Archief

SRK Rechtsbijstand hangt een schadeclaim van € 15,1 mln boven het hoofd in een conflict met projectontwikkelaar Mewivast. De projectontwikkelaar claimt dat SRK eenzijdig de huurovereenkomst voor de ontwikkeling van een nieuw kantoorgebouw aan de A12 heeft verbroken. Dit schrijft de Haagsche Courant. SRK besloot uiteindelijk te verhuizen naar een pand aan het Bredewater.

SRK wil niet op de zaak ingaan. “Het ligt onder de rechter. We geven verder geen commentaar. We zien de afloop vol vertrouwen tegemoet”, aldus woordvoerder Egon Scheers. Naar verwachting zal de rechter medio dit jaar uitspraak doen. 
De regionale krant meldt dat door de schadeclaim de werkgelegenheid bij SRK in gevaar zou komen. De rechtsbijstanduitvoerder weerspreekt dat: “De zestien participerende verzekeringsmaatschappijen steunen SRK onvoorwaardelijk bij het eventueel betalen van de claim”.

Reageer op dit artikel