nieuws

Mijn Regio Bank

Archief

Klanten van Regio Bank kunnen nu ook online bankieren. Ter introductie geeft de bank een aantal Dell-computers weg. Onder de naam ‘Mijn Regio Bank’ kunnen klanten de gratis internetservice aanvragen. Klanten die een slagzin afmaken, maken kans op een computer met flatscreen van Dell, de direct-writer onder de computerfabrikanten.

ING Bank
ING Bank heeft voor de nieuwe reclamecampagne de oude NMB-slagzin ‘denkt met u mee’ weer van stal gehaald. “We hebben vele thema’s getest, maar deze is gewoon niet overtroffen”, zegt marketingdirecteur Joost van der Does de Willebois.
Geld terug
Door een afspraak tussen de Consumentenbond en DSB hebben 25 leden van de bond een deel van de door hen betaalde koopsom voor een betalingsbeschermingspolis terugbetaald gekregen. Per lid werden enkele duizenden euro’s uitgekeerd. De bond had zijn leden opgeroepen bij hun geldverstrekker te klagen over koppelverkoop.
Failliet
Makelaars- en assurantiekantoor B. van den Thillart in Den Bosch is failliet verklaard. Het kantoor was al enige tijd niet meer actief in verzekeringen.
Meditel
Expertisebedrijf CED neemt dit najaar keuringsinstituut Meditel over van Interpolis. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder meer acceptatiekeuringen voor levensverzekeringen en aov’s en verplichte periodieke keuringen voor bepaalde beroepsgroepen. Meditel telt 27 vestigingen en 85 medewerkers. Vorig jaar werd e 6,7 mln omzet geboekt.
Actie Welke/GMAC
Kantoren die zijn aangesloten bij inkoopcombinatie Welke en minimaal tien hypotheken sluiten van GMAC, krijgen een Beertender cadeau, inclusief een fust bier. De actie loopt zo lang de voorraad strekt.
Hypotheek Visie
Franchiseketen Hypotheek Visie sponsort de komende twee jaar de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, die de jaarlijkse wandelvierdaagse muzikaal omlijsten. De feesten duren dit jaar van 17 tot en met 23 juli.

Reageer op dit artikel