nieuws

Mijn.NN.nl passeert grens van één miljoen bezoeken

Archief

Mijn.NN.nl, het extranet van Nationale-Nederlanden dat sinds 2003 in de lucht is, heeft afgelopen jaar meer dan een miljoen bezoeken geregistreerd. Dat is een groei van 30% ten opzichte van 2005, toen volgens NN al een verdubbeling werd gerealiseerd.

De totale verwerking van transacties (aanvragen en mutaties) heeft volgens de intermediairverzekeraar een groei doorgemaakt van bijna 200%. NN wil geen exacte getallen geven maar rept over tienduizenden transacties.
Het afgelopen jaar is het extranet uitgebreid. Zo kan het intermediair op het gebied van schadeverzekeringen voor particulieren nu behalve online aanvragen ook rechtstreeks in de backoffice bij NN wijzigingen doorvoeren, offreren en muteren. Ook is NN gestart met een werkgeversportal. Dit biedt bedrijven onder meer de mogelijkheid online pensioenoverzichten te maken en pensioenwijzigingen door te voeren.
Inkomensverzekeringen
NN treft voorbereidingen om het extranet open te stellen voor inkomensverzekeringen voor de zakelijke markt. “Zo kunnen voor meer productvarianten offertes worden aangevraagd, bijvoorbeeld voor het vernieuwde Ziekengeldproduct”, aldus een woordvoerder. Een en ander moet dit jaar zijn beslag krijgen, maar aan een datum wil NN zich niet ophangen.
Ongeveer 5.500 assurantiekantoren maken gebruik van het extranet.

Reageer op dit artikel