nieuws

Mijlpaal No-Claim Garantie

Archief

Medio december, ruim een jaar na de introductie, werd het tweehonderdduizendste exemplaar van de Interpolis No-Claim Garantie verkocht bij Rabobank Den Haag.

Directeur Schade Particulier Jacques Françoys van Interpolis verklaart het succes van de No-Claim Garantie uit het feit dat voor veel autoverzekerden het verliezen van de no-claimkorting een van de grootste ergernissen is. “Eén op de vijf autobezitters kiest ervoor schade zelf te betalen of helemaal niet te laten repareren. Een onderzoek van Trendbox heeft uitgewezen dat op dit moment ongeveer de helft van de bijna zeven miljoen auto’s in Nederland rondrijdt met enige vorm van blikschade.”
De heer Asahad en zijn vriendin sloten als tweehonderdduizendste een No-Claim Garantie bij Rabobank Den Haag en ontvingen van Jacques Françoys, naast de polis, een TomTom navigatiesysteem. Vanwege het bereiken van de mijlpaal stelde Interpolis ook een bedrag ter beschikking aan de Leyenburg School in Den Haag, voor de aanleg van een verkeerspark op het schoolplein.
een cheque van _ 2500 in ontvangst uit handen van Jacques Françoys voor de aanleg van een verkeerspark op het schoolplein.

Reageer op dit artikel