nieuws

Michelingids

Archief

De gratis Wegenwacht Woonplaats Service die consumenten tot 1 januari 2008 ontvangen na het afsluiten van een autoverzekering via Independer, komt ANWB-leden natuurlijk niet van pas. Daarom krijgen zij, in plaats daarvan, de Grote Michelingids Frankrijk toegestuurd.

Inboedelwaardemeter
Het CVS gaat de inboedelwaardemeter herzien. Een nieuwe versie wordt medio 2007 in gebruik genomen. Expertisebureau CED/Nomex zal het CVS assisteren bij de beoordeling van de inboedelwaarden en het uitzetten van een vragenlijst onder verzekerden.
Funda in reisverzekeringen
Huizensite Funda is gestart met Fundatravel.nl, een gedeelte van de website waarop vakantiewoningen in Europa worden aangeboden. Als extra service wil Fundatravel ook reisverzekeringen gaan aanbieden. Nog niet bekend is met welke partners men daarvoor gaat samenwerken.
Univé Veiligheidsprijs
In samenwerking met de Stichting Consument en Veiligheid is de Univé Veiligheidsprijs in het leven geroepen voor vernieuwende ideeën rond het thema ‘Veiligheid in en om het huis’. Aanmelden kan tot 15 november via www.univeveiligheidsprijs.nl. Er worden prijzen van _ 15.000, _ 10.000 en _ 5.000 uitgereikt, te besteden aan de ontwikkeling van het idee of product. De winnaar krijgt de ‘Gouden Keukentrap’. De prijs wordt in februari uitgereikt.
Fraudebeheersing
Verzekeraars en gevolmachtigden gaan het Deltaplan Fraude van het Verbond van Verzekeraars vertalen naar een plan van aanpak voor de volmachtmarkt. In dit kader is recent de Werkgroep Fraudebeheersing Volmachten geformeerd, zo werd bekendgemaakt tijdens een marktmiddag voor volmachtkantoren en verzekeraars.

Reageer op dit artikel