nieuws

Merwelanden Employee Benefits opgericht

Archief

Houdstermaatschappij Interver BV in Dordrecht heeft assurantiekantoor Merwelanden Employee Benefits BV opgericht.

De holding heeft onder de naam ‘Merwelanden’ al een assurantiemakelaardij en een makelaardij onroerend goed.
Doelgroep voor Merwelanden Employee Benefits zijn werkgevers. Het kantoor maakt geen gebruik van de portefeuille van de twee zusterbedrijven. “Wij werven klanten via organisaties die veel contacten hebben met werkgevers, zoals loonadministratiekantoren, accountants en branche-organisaties”, aldus directeur C. van de Herik.
Op het ogenblik houdt zijn bedrijf in samenwerking met een administratiekantoor in een bedrijfstak bijeenkomsten voor werkgevers over de verzekering van het ziekteverzuim. Merwelanden treedt daarbij op als bemiddelaar voor een polis van Levob.
De werkgever moet het eenjarig risico van ziekteverzuim voortaan zelf dragen of verzekeren.

Reageer op dit artikel