nieuws

Merrill Lynch

Archief

Aegon neemt in de Verenigde Staten twee levensverzekeraars van Merrill Lynch over voor een bedrag van bijna _ 1 mld. Onderdeel van de overeenkomst is dat het netwerk van financieel adviseurs van Merrill Lynch producten gaat verkopen van Aegon-dochter Transamerica.

FSD en pensioen
Financiële Service Desk (FSD) heeft zijn dienstverlening met het concept PensioenIQ uitgebreid. Naast arrangementen met pensioenverzekeraars bestaat PensioenIQ uit vaktechnische ondersteuning zoals trainingen en een helpdesk. De circa driehonderd kantoren van Afab-dochter FSD hadden al de beschikking over de concepten Morint en HypotheekDesk.
Gouden handdruk
Pensioennavigator, een samenwerkingsverband van Pensioendesk en Vermaase Insurance Automation, heeft software gemaakt voor gouden handdrukken. Daarmee zijn deze ontslagvergoedingen fiscaal te toetsen. De software is vanaf _ 349 verkrijgbaar.
Defam
Kredietverstrekker Defam wil zich onder meer met een nieuwe brochurelijn anders positioneren. Met als pay-off ‘Uw heldere keuze’ wil Defam waarden uitstralen als duurzaam ondernemen, snelheid van werken, transparante prijs en provisie en een nuchtere “recht-door-zeehouding”. Defam is via Alfam Consumer Credit Nederland onderdeel van Fortis. De kredietportefeuille is circa _ 1,5 mld groot.

Reageer op dit artikel