nieuws

Menzis-polis voor FNV-jongeren

Archief

FNV Jong en Menzis hebben al dansend een aanvullende jongerenpolis geïntroduceerd voor leden in de leeftijd tot 35 jaar.

De inhoud van het pakket werd gepresenteerd tijdens een half uur durende presentatie rechtstreeks aan jongeren. De maandpremie voor deze jongerenpolis bedraagt _ 9,99 en is daarmee volgens FNV Jong “de goedkoopste aanvullende verzekering”.
FNV Jong zegt het belangrijk te vinden dat ook jonge leden gebruik kunnen maken van een goede zorgpolis. “Overigens maakt het niet uit hoe oud je bent, ook een ouder FNV-lid kan beslissen dat de jongerenpolis het beste bij hem of haar past. De polis is wel ontwikkeld met oog voor de wensen van jonge leden. Men betaalt geen premie voor zorg die men hoogstwaarschijnlijk (nog) niet nodig zal hebben, zoals kraamzorg. Wel is men verzekerd voor onder andere voorbehoedsmiddelen (100%), fysio- en oefentherapie (9 behandelingen), preventie bij reizen naar buitenland, psychologische zorg, sport medisch advies en tandartskosten (80% tot max. _ 500).
Vorig jaar ging FNV in zee met Menzis. De verzekeraar meldt dat 225.000 FNV-leden en hun gezinsleden zich in 2006 hebben aangemeld voor de collectiviteit. FNV en Menzis hebben twee nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment, de Extra Verzorgd 1plus en de FNV Jong Zorg. De eerste is hetzelfde als de Extra Verzorgd 1, maar dan met een onbeperkte vergoeding voor fysiotherapie.
Entertainment).

Reageer op dit artikel