nieuws

Menzis draagt reisportefeuille volledig over aan Europeesche

Archief

Zorgverzekeraar Menzis heeft zijn reisportefeuille volledig overgedragen aan de Europeesche, onderdeel van Fortis.

De laatste portefeuilleoverdracht heeft plaatsgevonden met terugwerkende kracht tot 1 april van dit jaar. Het gaat daarbij om doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen van de in Menzis opgegane verzekeraars Rijnmond en NVS.
Deze verzekeraars waren onderdeel van DKV Nederland, die vorig jaar is overgenomen door Menzis. DKV had de reisportefeuilles van NVS en Rijnmond ondergebracht bij Elvia Reis.
Menzis heeft nu besloten om alle reisverzekeringsactiviteiten te concentreren bij de Europeesche, waar al de reisportefeuille van Geové was ondergebracht. Volgens directeur Jan Steenman van deze Fortis-dochter gaat het daarbij om een reisportefeuille van in totaal 15.000 posten “met enkele miljoenen euro’s premie”.

Reageer op dit artikel