nieuws

Menzis boert goed bij FNV

Archief

Zorgverzekeraar Menzis heeft 242.000 FNV-leden in de boeken staan.

Vorig jaar waren dat er 228.000.
De FNV is zeer tevreden over dit aantal. “Het is boven verwachting.” FNB Bouw levert 19.600 zorgpolissen in dit geheel.
Vakbond CNV heeft de zorgcollectiviteit bij OZ ondergebracht. De teller staat op 18.300 vakbondsleden die hier gebruik van maken dit jaar. Dat waren er 15.500. “Ik moet daarbij wel aantekenen dat maar 60% van het totale CNV-ledenbestand van deze mogelijkheid gebruik kan maken”, aldus een woordvoerder.
Vakbond De Unie heeft Agis als zorgverzekeraar in huis. “De registratie vindt niet bij ons plaats, maar bij Agis. Ik heb nog niet kunnen achterhalen hoeveel van onze leden een Agis-polis hebben”, aldus een woordvoerder van De Unie.

Reageer op dit artikel