nieuws

Meinders (ex-Univé) schadedirecteur ‘Stad’

Archief

Thijs Meinders heeft een nieuwe baan in de verzekeringsbranche. De voormalig topman van Univé is de nieuwe directeur van het schadebedrijf van Stad Rotterdam.

Meinders (48) stapte in september vorig jaar plotseling op als algemeen directeur van Univé, waar hij twintig jaar in dienst was geweest. Hij nam toen de verantwoordelijkheid voor “de tegenslag waarmee Univé kampt bij de voortgang van de vernieuwing van haar organisatie”. Meinders was twee en een half jaar de topman van Univé.
Meinders was tot dat moment ook lid van het bestuur van het Verbond van Verzekeraars en van het sectorbestuur Schade. Verder was hij bestuursvoorzitter van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek (CVS) en van de Federatie van Onderlinge Verzekeringsmaatschappijen (FOV).
Bij Stad Rotterdam maakt Meinders nu als directeur Schade deel uit van de statutaire directie, die onder leiding staat van Jos Baeten. Andere directieleden zijn Theo van Duivenbode (commercie en marketing), Jerphaas Campagne (Leven- en pensioenbedrijf) en Jack Julicher (ASR Bank).
Thijs Meinders

Reageer op dit artikel