nieuws

Meeùs (Aegon) doet twee nieuwe overnames

Archief

De Meeùs Groep, via de Kamerbeek Meeùs Groep onderdeel van Aegon, heeft zijn marktpositie in Brabant met twee nieuwe overnames verder uitgebreid.

Belangrijkste acquisities betreft Assurantiebedrijf Rennen in Hoogerheide, lid van de NVA. Dit kantoor telt acht medewerkers en heeft een jaarlijkse bedrijfsomzet van ruim f 1,5 mln. Het kantoor heeft onder meer een sterke positie in de agrarische markt. Kees Rennen, sinds 1977 eigenaar van het in 1945 opgerichte familiebedrijf, blijft leiding geven aan het in de regio Bergen op Zoom actieve kantoor.
Verder heeft Meeùs in Bladel, ten zuidwesten van Eindhoven, het assurantie- en makelaarskantoor Vosters Verzekeringen overgenomen. De aandelenoverdracht heeft per 1 januari plaatsgevonden. Ger Visser blijft leiding geven aan de assurantietak van Vosters. Zowel Rennen als Vosters werken vooralsnog onder hun eigen naam.
De Meeús Groep telt inmiddels veertig vestigingen, waar 725 mensen werkzaam zijn. Met de activiteiten assurantiebemiddeling, onroerend goed en reizen wordt een jaaromzet van f 110 mln gedraaid. De overkoepelende Kamerbeek Meeùs Groep is met 125 vestigingen en 2.800 medewerkers goed voor een provisie-omzet van ruim f 400 mln. Daarvan is circa f 250 mln toe te schrijven aan de assurantie-activiteiten.

Reageer op dit artikel