nieuws

Meetingpoint biedt alternatief voor systeemhuispakket

Archief

Meetingpoint presenteert vandaag op het Sivi-congres MP4Office, dat het intermediair een complete oplossing voor zijn klant-, polis- en financiële administratie moet bieden

Dit nieuwe product kan voor het kleine tot middelgrote intermediair een alternatief zijn voor zijn systeemhuispakket. MP4Office is volledig geïntegreerd met beschikbare advies- en vergelijkingssoftware. Ook zijn koppelingen met extranetten van verzekeraars gerealiseerd en is er een koppeling met Microsoft Outlook-software mogelijk. De ontwikkeling van MP4Office bevindt zich in de eindfase. “Bij de eerste kantoren wordt het momenteel ingevoerd en tegelijkertijd wordt een complete conversiestraat ingericht”, zegt marketingmanager Jan Lindeboom. De uitrol start in het eerste kwartaal van 2008.

Reageer op dit artikel