nieuws

Meer zorgpolissen intermediair

Archief

Het percentage zorgpolissen dat via het intermediair wordt afgesloten, is verdubbeld.

Een jaar geleden was nog 5% van de zorgverzekerden via het intermediair verzekerd; volgens recent onderzoek van Intomart GfK is dat marktaandeel nu meer dan verdubbeld, tot 11%.
NVA-voorzitter Bob Veldhuis verwacht naar aanleiding van de onderzoeksresultaten van Intomart GfK dat het intermediaire marktaandeel dit jaar nog verder zal stijgen. “De zorgmarkt is een vergelijkings- en adviesmarkt geworden. Geen enkele partij kan dit zo goed als het intemediair, de consument weet dat. De beste deals worden gesloten bij tussenpersonen, en klanten die dit hebben ondervonden, zeggen dit voort. Ik verwacht een verdere stijging van het marktaandeel, uiteindelijk in de richting van 40% à 50%.”

Reageer op dit artikel