nieuws

Meer kantoren voor De Nieuwe Hypotheken

Archief

De Nieuwe Hypotheken heeft per 1 september een nieuwe franchisenemer in Leeuwarden aan de gelederen kunnen toevoegen en voert onderhandelingen voor de overige delen van het land.

Naast de bestaande vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Delft, Enschede en Leeuwarden worden gesprekken gevoerd met partijen in Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht en overige delen van het land.
De hypotheekadviesketen De Nieuwe Hypotheken werkt met een vast adviestarief van _ 1.500. “De adviseurs van De Nieuwe Hypotheken hanteren een model van transparant adviseren dat naadloos aansluit op de ontwikkelingen in de markt en past in de tijdsgeest”, zegt André Schatteleijn, één van de oprichters. “Veel kantoren die op de conventionele manier adviseren, worden door de wetswijzigingen gedwongen tot een andere aanpak en melden zich bij De Nieuwe Hypotheken. En ze vinden het heerlijk. Onze adviseurs in Rotterdam waren voorheen puur aan het provisiejagen, maar kunnen nu van meet af aan openheid over hun verdiensten geven. Daarnaast weet ook de klant ons inmiddels te vinden. Die moesten er eerst aan wennen, maar vinden het inmiddels prettig dat de adviseur niet met zijn eigen portemonnee in het achterhoofd een advies uitbrengt, omdat wij werken met een maximaal adviestarief. Het restant van de provisie wordt uitgekeerd aan de klant.”

Reageer op dit artikel