nieuws

Meer Britse direct writers gaan samenwerken met intermediair

Archief

Intermediairverzekeraars in Groot-Brittannië zijn de afgelopen jaren steeds vaker tot de multi channel-benadering overgegaan

Direct writers daarentegen leken lang bij hun eigen rechtstreeks distributiemethode te blijven, maar daar is nu verandering ingekomen. Zo is Churchill een samenwerking aangegaan met negentien grotere makelaarsbedrijven en verwachten marktdeskundigen dat andere direct writers dit voorbeeld zullen volgen. Niet in de laatste plaats doordat volgens meerdere verzekeraars, waaronder Churchill, makelaars ook zelf toenadering zoeken tot direct writers voor de distributie van hun producten. Naast het kunnen bieden van goede producten voor een scherpe prijs wordt deze beleidswijziging van het intermediair ook ingegeven door de vaak slechte service en ondersteuning die ze van intermediairverzekeraars ontvangen.

Reageer op dit artikel