nieuws

MBO-opleiding ‘Financiële dienstverlening’ in twee jaar

Archief

De MBOplus-opleiding ‘Financiële dienstverlening’ is met ingang van volgend studiejaar in vrijwel heel Nederland te volgen.

MBOplus is vervolgonderwijs voor Havo’ers en VWO’ers, die HBO- of wetenschappelijk onderwijs te zwaar vinden of te lang vinden duren. Zij kunnen via een tweejarige MBOplus-opleiding worden klaargestoomd voor de arbeidsmarkt.
Sinds twee jaar is er een MBOplus-opleiding ‘Financiële dienstverlening’, gericht op middenkaderfuncties in het bank- en verzekeringswezen. De cursus, opgezet in samenwerking met ING Bank, maakt onder meer gebruik van de twee modulen ‘Assurantiebemiddeling B’. De cursus kent een wekelijkse praktijkdag en kan worden afgesloten met een (extern) Nima A-examen.
De plus-opleiding ‘Financiële dienstverlening’ wordt al gegeven in Utrecht, Den Bosch en Den Haag. Komend schooljaar bieden ook MBO-instellingen in Leeuwarden, Hoorn, Eindhoven, Amersfoort, Velp en Ede deze beroepsopleiding. Meer informatie bij Philip Koelemij van het Tinbergen College in Den Haag, tel. 070-363.23.25.

Reageer op dit artikel