nieuws

MBA-Insurance gaat vrijwel zeker door

Archief

Het MBA-Insurance programma, een gezamenlijk initiatief van Twijnstra Gudde (TG) en Business School Nederland (BSN), gaat zeer waarschijnlijk komende september van start. Er is in ieder geval genoeg belangstelling voor de nieuwe opleiding.

In de afgelopen twee maanden zijn bijna tweehonderd brochures van dit speciaal op de verzekeringsbranche toegesneden MBA programma aangevraagd. Vanwege de grote belangstelling werd in april op het ‘opleidingskasteel’ in Heukelum een informatiebijeenkomst georganiseerd.
Voor twintig geïnteresseerden, variërend van teammanagers, hoofden verzekeringstechniek tot directeuren, hebben Marcel van der Ham van BSN en Roland Bushoff van TG een toelichting gegeven over onderwerpen als studiebelasting, toelatingseisen, en het specifieke Action-Learning-karakter van de opleiding. Vooral de verzekeringspraktijkgerichte benadering – onder meer door het uitvoeren van de opdrachten rond actuele onderwerpen in de eigen organisatie – bleek de belangstellenden aan te spreken.
Op dit moment hebben acht personen zich reeds aangemeld voor de opleiding. Daarnaast hebben zes personen zich ingeschreven voor het Algemeen Management Programma, ter voorbereiding van deelname aan het MBA-Insurance programma van volgend jaar. Dit betekent met grote waarschijnlijkheid dat de MBA-Insurance komende september ook daadwerkelijk van start zal gaan. De inschrijvingsprocedure loopt tot 1 juli 1998.
Informatie: Business School Nederland, tel. 0345-618.879.

Reageer op dit artikel