nieuws

Maxima en Bright samen in hypotheeksoftware

Archief

Softwarehuis Bright Products (Zoetermeer) en de Maxima Adviesgroep (Gorinchem) gaan gezamenlijk softwaremodules voor de hypotheekmarkt (advies- en offerteprogrammatuur) ontwikkelen.

De samenwerking richt zich allereerst op het aansluiten van de Hypotheek Rente & Voorwaarden Databank van Maxima op het door Bright Products ontwikkelde softwarepakket Assist4.
Dit pakket dat onder Windows draait, is ontwikkeld voor de hypotheekadviseur, vastgoedmakelaar en financiële dienstverlener. Het gaat uit van digitale dossiers, waarbij relatiegegevens en aan deze relatie gerelateerde gegevens, maar één keer hoeven te worden ingevuld.
De Maxima Adviesgroep brengt sinds 1994 de Hypotheek Rente & Voorwaarden Databank op de markt. De databank wordt gebruikt door zeshonderd intermediairs die rentes en voorwaarden van de belangrijkste geldverstrekkers kunnen vergelijken.
Voor Bright Products directeur Bert Veenendaal is de samenwerking met Maxima tweeledig. “Op deze manier krijgen we sneller toegang tot de markt van hypotheekadviseurs en daarnaast kunnen we gebruikmaken van elkaars kennis en kunde.” Bij de Bright Groep, waar Bright Products onder valt, werken vijfentwintig mensen. De Maxima Adviesgroep telt negen medewerkers.

Reageer op dit artikel