nieuws

Mavu Financieringen komt met travelcard

Archief

Mavu Financieringen wil een kredietkaart op de markt brengen, waarmee reizen op afbetaling mogelijk wordt gemaakt. De introductie van de kredietkaart zal begin komende maand plaatsvinden.

Met de travelcard, zoals het produkt wordt genoemd, kunnen consumenten onder meer hun reizen financieren, geld opnemen in het buitenland en rekeningen in hotels en restaurants betalen. De kredietlimiet is gebaseerd op het inkomen van de kredietnemer.
De kredietkaart wordt verstrekt in samenwerking met diverse fianncieringsmaatschappijen, waaronder de Direktbank, Finatabank, en Defam Financieringen (onderdeel VSB), aldus eigenaar J. van de Ridder van Mavu Financieringen, dat is gevestigd in IJsseltein.
Hij zegt het concept-plan binnen twee weken “volledig dichtgetimmerd te hebben”. De kaart zal met name via reisbureaus en touroperators worden gedistribueerd. De administratieve afhandeling wordt verzorgd door Mavu Financieringen, tel: 03408 – 898.00.

Reageer op dit artikel