nieuws

Masterpiece Nederland Chubb) breidt netwerk uit

Archief

Masterpiece Nederland, het schadeverzekeringsconcept van Chubb voor vermogende particulieren, gaat samenwerken met het diamanthuis Gassan Diamonds en met Bank Insinger de Beaufort.

Beide partners zullen hun relaties actief wijzen op het Masterpiece-concept. Desgewenst kunnen hun cliënten posten sluiten via de met Masterpiece samenwerkende assurantiemakelaars.
Op internet is vorige week de site www.masterpiece.nl actief geworden. De site bevat behalve informatie over de verzekering en over Chubb ook een lijstje van preferente intermediairs. Bij de start stonden daarop negen over het land verspreide kantoren, te weten AZL Assurantie Groep (Eindhoven), Baneke/Gräffner (Amsterdam), CenE Verzekeringen (Utrecht), GHW Assurantie Advies Bureau (Nijmegen), Koster Verzekeringen (Alphen aan den Rijn), Kröller Assurantiën (Den Haag), Kröller Boom (Rotterdam), Meijers Assurantiën (Amsterdam) en Westenburg Assurantiën (Breda).
Ter ondersteuning van de uitstraling van Masterpiece is Chubb hoofdsponsor geworden van de kunst- en antiekbeurs Tefaf, die van 10 tot en met 18 maart in Maastricht wordt gehouden.
Chubb en Insinger de Beaufort zijn het eens over samenwerking, v.l.n.r. Bert van der Vossen (countrymanager Chubb), Frans Peijster (directeur private banking Insinger de Beaufort) en Bart-Jan Kastrop (directeur Masterpiece Nederland).

Reageer op dit artikel