nieuws

Marokkaanse gezinsleden

Archief

Marokkaanse gezinsleden

In Marokko wonende gezinsleden van in Nederland wonende ziekenfondsverzekerden hebben vanaf 1 november in Marokko recht op ziekenfondszorg. Dit staat in het gewijzigde verdrag sociale zekerheid tussen Nederland en Marokko dat op genoemde datum wordt gewijzigd.
Delta Lloyd
Ohra en Delta Lloyd hebben een contract gesloten met de privé-kliniek SAGA in Nijmegen voor liesbreuk- en spataderoperaties. De wachttijd is daar 5 dagen voor een poliklinische behandeling en maximaal 10 dagen voor een operatieve dagbehandeling. “Normaliter varieert de wachttijd van enkele maanden tot een half jaar”, aldus de verzekeraars.
VAR kiest EuroCross
EuroCross International gaat ook de komende drie jaar weer voor het VAR – het Vermiste Auto Register – de helpdeskactiviteiten uitvoeren. Ook andere alarmcentrales hadden offerte uitgebracht. Bij de helpdesk kunnen 24 uur per dag vermiste voertuigen worden gemeld en geregistreerd.

Reageer op dit artikel